pátek 17. listopadu 2017

15 tipů na dárky pro NĚJ

Hezký den přeji ♥

Přemýšlela jsem co by se vám teď mohlo hodit za článek, který by vám předal nějaké tipy a inspiraci a jelikož se nám blíží Vánoc. Tak pak mě to docvaklo docela rychle ! Nevím jak vy, ale já dárky pro mužskou část řeším pokaždé a je pro mě docela složité vymyslet něco hezkého a využitelného.. Každý muž se zajímá o něco jiného, proto tu mám různorodé tipy aby jste měli z čeho vybírat a každý si našel to své.

Hodinky




Myslím si ,že hodinky nejsou pro muže zbytečností spíše naopak. Pro některé to bude sloužit navíc i jako vkusný doplněk. Pokud by jste chtěli zainvestovat trochu větší částku, myslím si ,že vhodné jsou například hodinky Daniel Wellington nabízí moc hezký výběr barev a stylů od kožených až přes sportovnější tipy pásků. Pokud ,ale vaše peněžní možnosti nejsou takové určitě bych sáhla po Lington značce, je to česká značka což mi přijde naprosto super.

Jako další jsem objevila stránku HELVETI na stránkách najdete hodinky jak z nižší cenové kategorie, tak z vyšší. E-shop nabízí zejména švýcarské a japonské hodinky. Mě osobně se zalíbily tyto hodinky, působí žensky a myslím si, že doplní úplně každý outfit. Navíc má tento e-shop i kamenou prodejnu v Praze, takže je možnost vyzkoušení což beru jako obrovskou výhodu.



Peněženka 





Jako další mě napadla peněženka, opět na obrázku je z trochu dražší relace toto je konkrétně Tommy Hilfiger našla jsem hezké i od Calvin Klein, ale určitě se dají sehnat pěkné kožené za nižší částku. Navíc si myslím, že taková věc vydrží dlouhou dobu.

Pásek



Spousta mužů nosí pásky. Našla jsem moc hezké kožené od Levis popřípadě Armani. Ceny u těchto značek se pohybují kolem 1100 Kč a výše, nepřijde mi to hodně za kvalitní kožený pásek. Pokud by jste chtěli levnější variantu našla jsem kožené v Baťovi za cca 600 Kč. Pokud je, ale váš partner spíše na látkové tak bych šla třeba do Vans a podobných značek.

Batoh




Co takhle batoh?? Konkrétně tento krásně doplní nějaký hipster outfit, cca před 2 lety jsem našla podobný jako na obrázku v F&F. Samozřejmě, ale volte podle stylu vašeho partnera takže třeba i Vans dělá hezký.

Ponožky


Hahaha, řekněte mi kdo nemá rád ponožky na Vánoce? No já to rozhodně nejsem ! Miluji dostávat roztomilé a hezké ponožky jako dárek. Pokud je váš partner trochu crazy a nebojí se barev a vzorů zkuste Happy Socks nebo HufTrasher myslím si ,že takové ponožky potěší každého bláznivého člověka.

Holící sada





Dále mě napadlo koupit nějakou kvalitní holící sadu. Na různých e-shopech jsem našla spousty holících sad za docela příznivé ceny, ale pokud do toho chcete věnovat trochu svého času a udělat to dle sebe, stačí jen najít nějakou hezkou krabičku, vyplnit ji nějakou výplní a pak už nezbývá nic jiného než shánět nějaké hezky vypadající a hlavně kvalitní produkty. Já osobně bych se nebála
objednat i nějaké ze zahraničí včetně holítka a břitvy.

Společenská hra





Jéé a co třeba pro mužskou část, která má ráda hry a společenské aktivity koupit nějakou dražší a zajímavou hru? Třeba tato na fotce vypadá skvěle! Nebo Aktivity,Dostihy a další..

Sadu na kreslení




Kreslí váš muž, děda nebo nějaký příbuzný a baví ho to? Tak to bych zvolila nějakou podobnou sadu jako na obrázku. Není to nejlevnější dárek, ale pro takové ,,malíře,, to je myslím si něco jako pro mě kokosový dort a pro mě to je něco ultramegavýbornéhooo♥

Portrét 



Prosím pěkně, tohle bych jednou chtěla do našeho bytu s přítelem. Nějaký podobný portrét ať už takhle roztomilý nebo i srandovní karikaturu. Vystavit si ho třeba v ložnici nebo obýváku a pokud je váš přítel romantický a citlivý určitě takovou maličkost k dalšímu většímu dárku ocení.

Fitness vybavení/kvalitní protein





Nebojte mám tu i tip pro nějakého fitnessáka ! Pokud bych někoho takového znala a chtěla ho potěšit něčím co se mu bude hodit v tom co dělá určitě bych zvolila nějaký kvalitní protein. Třeba Vivo nabízí veganské proteiny, které obsahují i superfood takže jsou něčím zajímavé a zase by vyzkoušel něco nového a odlišného i kdyby nebyl vegan.

Stativ


Pokud váš blízký nebo přítel rád fotí přírodu, sebe nebo dělá vaše společné fotky tak mi přijde jako super nápad koupit tento stativ, který se dá vytvarovat a přichytit třeba na větev od stromu někde v přírodě apod. Ceny se pohybují kolem od 180Kč.


Sluchátka


Každý milovník hudby by měl vlastnit nějaká kvalitní sluchátka. Mě se tyto osobně na trhu líbí asi nejvíce. Pokud vás zajímá kvalita, zkuste si přečíst pár recenzí. Tohle jsou Marshall nebo mě ještě napadá další značka a to Beats.

Kniha


Teď nemyslím jen tak nějakou detektivku nebo něco podobného. Myslím tím třeba knihu o nějakém tématu co vašeho blízkého zajímá např. kniha o tetování, vaření, hudbě, jeho oblíbené skupině/zpěvákovi. V dnešní době už je takových knih spousta.

Poukázka na tetování



Sama jsem poukaz na tetování dávala a myslím si ,že pro lidi co chtějí tetování nebo mají dokonce už i vymyšlený návrh, ale nemají zrovna peníze je to super dárek. Poukázku můžete získat u konkrétního tatéra a nebo jen vyrobit nějakou svoji poukázku a říct obdarovanému ať si vybere tatéra a vy zaplatíte tetování, které si nechá udělat.

Prkénko se jménem





Pokud je váš partner kuchtík a rád se zdržuje v kuchyni, možná by ho mohlo potěšit prkénko se svým jménem nebo společným jménem vás obou. Našla jsem na to super českou značku madderadesign. 




Tak co? Máte už nějaké dárky nakoupeny ? Pomohl vám tento článek ?












5 komentářů:

  1. Co se týče hodinek, Daniel Wellington opravdu jen pro ty, co chtějí módní kousek. Z hlediska hodinařiny to je podprůměr a platíte si za značku, v podobné cenové relaci se dají sehnat i levnější švýcarské automatiky, o Lingtonu ani nemluvě, to je čína běžně sehnatelná za 10 dolarů na Aliexpressu. Co se týče pásků, radši bych si připlatil za českou kvalitu v podobě prémiové kůže - např. Tlustý, Astute atd. Jinak hezký výběr, možná bych ještě doporučil krabici plnou překvapení BoxforKing :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za komentář:). O těch Wellington jsem neměla páru,že jsou to podprůměrné hodinky, moc děkuji za recenzi:)

      Vymazat
  2. Já pro přítele letos vymyslela kytaru a proteinové tyčinky a u taťky pořád ještě váhám, ale napadl mě poukaz na masáž :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou super dárky:). Jinak pokud taťka není nějaký typ muže co nerad někam chodí tak bych neváhala a koupila masáž, je to super nápad❤️

      Vymazat
  3. Skvělé tipy. Škoda jen, že pro mého přítele se ani jeden dárek nehodí. Buď ho dostal nedávno, nebo danou věc nepoužívá. Vybírat pro něj dárek je opravdu oříšek.
    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat