úterý 3. října 2017

Kosmetické nákupy || Září 2017


Krásné úterý! 

Taky vám přijde,že už se pomalu,ale jistě blíží zima ? Pro mě je to snad nejhorší období co se týče mé pokožky, pár dní zpět jsem si přečetla několik recenzí na produkty, které by mi mohly alespoň trochu pomoct nebo se mi zkrátka jen zalíbily a chtěla jsem je otestovat a objednala si je. Dnes jsem si produkty objednané ze stránky lékárna.cz byla vyzvednout a jsem na ně zvědavá. Cestou z pošty jsem si skočila ještě pro můj oblíbený šampón a nově si k němu koupila masku od stejné řady.




Ano přesně tak, čas strávený hledáním recenzí co na mou suchou pleť a pokožku mě zavedl na značku Bioderma. O téhle značce jsem už několikrát slyšela, ale bohužel jsem ji nikdy nevyzkoušela, protože se mi zdála v té dražší kategorii.. Nakonec mě to k ní zavedlo a jsem zvědavá jak mi bude vyhovovat. 


Zvolila jsem řadu pro velmi suchou a citlivou pleť, což mě ze všech řad co Bioderma nabízí zaujalo asi nejvíce. Tohle je Výživný krém na normální až suchou citlivou pokožku. Krém je určen pro každodenní péči, sice nejsem zrovna ten typ, který by se každý den pravidelně mazal nějakým mlékem či krémem, ale řeknu vám pokud po tom budu mít pleť jako je dětská prdelka tak se klidně obětuji a budu se mazat ráno,odpoledne i večer. Objednala jsem si balení 500 ml takže pevně budu doufat,že nějakou delší chvilku vydrží.


Jakou druhou věc z modré řady jsem vybrala krém na pleť. Na obalu je napsáno,že se hodí jako podkladový krém pod make-up tudíž jsem zvědavá jak bude reagovat s mým make-upem a doufám,že mě v mrazech a zimě zbaví suché pleti s oblastmi kde se mi tvoří malé šupinky což vůbec pod make-upem nevypadá zrovna nejlépe.


Do třetice všeho dobrého jsem zkusila vzít tuto zklidňující mycí kostku. Je určena pro velmi suchou pokožku až se sklonem k atopii. Občas po sprše nebo čištění obličeje cítím,že mám napnutou pokožku,která mírně svědí proto jsem chtěla vyzkoušet něco nového a myslím ,že právě toto bude to co potřebuji.


Teď už se přesouváme k zoubkům a značce Swissdent. Dlouho jsem hledala něco čím bych jim mohla dodat trochu bělosti našla jsem různé nástavce na které se nanese gel a nechá se působit přes noc,pudry a mnoho dalšího, vyzkoušela jsem i pastu Mediblanc, která mi absolutně nic neudělala až na to ,že měla výbornou chuť. Proto jsem zvolila tuto, která sice obsahuje nějaké procento peroxidu, ale já s tím nemám problém pokud se to nepoužívá pravidelně. Určitě nafotím fotky před a po a pochlubím se s výsledkem. Pasta byla docela dost drahá (320 Kč) takže jsem opravdu zvědavá jaký na mě udělá dojem.




Poslední dvě věci jsou od značky Garnier. Šampón používám už nějaký ten rok pravidelně a jsem s ním nadmíru spokojena, jelikož je bez parabenů a to jsem dlouhou dobu hledala.. Vlasy po něm nejsou těžké naopak cítím ,že jsou opravdu umyté a čisté. V drogerii jsem objevila nově tuto masku od stejné řady tak jsem po ni hned skočila, už jsem měla od garnieru jednou růžovou masku v podobném balení ta byla s parabeny a vlasy po ni byly hebkém a jemné proto chci vyzkoušet tuto bez silikonů.

Na produkty bych chtěla udělat po nějaké době recenze a co se týče kosmetiky, jsem hodně náročná, takže si myslím ,že mé recenze vám budou velkým přínosem pokud uvažujete o některých z těchto produktů.





6 komentářů:

  1. Od Biodermy sa tiež chystám časom niečo nakúpiť. Momentálne ale používam produkty, ktoré mojej pleti vyhovujú a tak nemám dôvod ich zatiaľ meniť pokiaľ ich nespotrebujem.

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě něco vyzkoušej:-) Já rozhodně nelituji a plánuji vyzkoušet i jiné věci:)

      Vymazat
  2. Biodermu mám moc ráda:)
    Skvělý článek:)
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  3. Moc super článek!! :)

    KarinPetrekova.cz

    OdpovědětVymazat